8 Eylül 2013 Pazar
Şeker Hamurundan Topuklu Ayakkabı Yapımı
Ayakkabının kalıbı burada
Kaynak
8 Eylül 2013 Pazar
Şeker Hamurundan Topuklu Ayakkabı Yapımı
3 yorum:
ellerınıze saglık ck begendım kendımce olcu yokdu ama kalıbı cıkarmayı becerdm gıbı bunu kzımn d.gunu ıcın h.sonu yapmayı cok ama cok ıstıyorum kendsı bır topuklu aykkabı delısdır bu arada hnuz altı yasnda pastasını evde yapmaya karar verınce bı atraksıyon katmak ıstedım fakat topugu sızın kadar duzgun yapabılecegımden suphelyım bır puf noktası var mı acaba bır de gıda yapıstrıcısı yerıne glıkoz v saglam tutacak ne olabılır ayrıca bır kac gun onceden yaparsan nasıl muhafaza ederım ınsallah cvp alırım sızden ellerınıze saglık gercekten.
YanıtlaSilkusura bakmayın bu aralar yogundum yorumunuzu yeni gördüm öncelikle resimler netten alıntıdır ben yapmadım o yüzden topuk konusunda yardımcı olamayacağım ama yapıstırıcı olarak yumurta akı kullanabilirsiniz bir kac gun onceden yapmanız daha iyi olur iyice kurur en azından eger gec kalmadıysam kolay gelsin :)
YanıtlaSil
Çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık
YanıtlaSilellerınıze saglık ck begendım kendımce olcu yokdu ama kalıbı cıkarmayı becerdm gıbı bunu kzımn d.gunu ıcın h.sonu yapmayı cok ama cok ıstıyorum kendsı bır topuklu aykkabı delısdır bu arada hnuz altı yasnda pastasını evde yapmaya karar verınce bı atraksıyon katmak ıstedım fakat topugu sızın kadar duzgun yapabılecegımden suphelyım bır puf noktası var mı acaba bır de gıda yapıstrıcısı yerıne glıkoz v saglam tutacak ne olabılır ayrıca bır kac gun onceden yaparsan nasıl muhafaza ederım ınsallah cvp alırım sızden ellerınıze saglık gercekten.
YanıtlaSilkusura bakmayın bu aralar yogundum yorumunuzu yeni gördüm öncelikle resimler netten alıntıdır ben yapmadım o yüzden topuk konusunda yardımcı olamayacağım ama yapıstırıcı olarak yumurta akı kullanabilirsiniz bir kac gun onceden yapmanız daha iyi olur iyice kurur en azından eger gec kalmadıysam kolay gelsin :)
YanıtlaSil