Pages

8 Eylül 2013 Pazar

Şeker Hamurundan Topuklu Ayakkabı Yapımı

Uzun bir aradan sonra pastacılık konusunda faydalı olacağını düşündüğüm bir post ile aranızdayım yeniden fotoğraflar her şeyi açık açık gösteriyor ama sormak istediğiniz bir şey olursa yorum atmanız yeterli elimden geldiğince yardımcı olurum
Ayakkabının kalıbı burada
Kaynak

3 yorum:

  1. Çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. ellerınıze saglık ck begendım kendımce olcu yokdu ama kalıbı cıkarmayı becerdm gıbı bunu kzımn d.gunu ıcın h.sonu yapmayı cok ama cok ıstıyorum kendsı bır topuklu aykkabı delısdır bu arada hnuz altı yasnda pastasını evde yapmaya karar verınce bı atraksıyon katmak ıstedım fakat topugu sızın kadar duzgun yapabılecegımden suphelyım bır puf noktası var mı acaba bır de gıda yapıstrıcısı yerıne glıkoz v saglam tutacak ne olabılır ayrıca bır kac gun onceden yaparsan nasıl muhafaza ederım ınsallah cvp alırım sızden ellerınıze saglık gercekten.

    YanıtlaSil
  3. kusura bakmayın bu aralar yogundum yorumunuzu yeni gördüm öncelikle resimler netten alıntıdır ben yapmadım o yüzden topuk konusunda yardımcı olamayacağım ama yapıstırıcı olarak yumurta akı kullanabilirsiniz bir kac gun onceden yapmanız daha iyi olur iyice kurur en azından eger gec kalmadıysam kolay gelsin :)

    YanıtlaSil

8 Eylül 2013 Pazar

Şeker Hamurundan Topuklu Ayakkabı Yapımı

Uzun bir aradan sonra pastacılık konusunda faydalı olacağını düşündüğüm bir post ile aranızdayım yeniden fotoğraflar her şeyi açık açık gösteriyor ama sormak istediğiniz bir şey olursa yorum atmanız yeterli elimden geldiğince yardımcı olurum
Ayakkabının kalıbı burada
Kaynak

3 yorum:

  1. Çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. ellerınıze saglık ck begendım kendımce olcu yokdu ama kalıbı cıkarmayı becerdm gıbı bunu kzımn d.gunu ıcın h.sonu yapmayı cok ama cok ıstıyorum kendsı bır topuklu aykkabı delısdır bu arada hnuz altı yasnda pastasını evde yapmaya karar verınce bı atraksıyon katmak ıstedım fakat topugu sızın kadar duzgun yapabılecegımden suphelyım bır puf noktası var mı acaba bır de gıda yapıstrıcısı yerıne glıkoz v saglam tutacak ne olabılır ayrıca bır kac gun onceden yaparsan nasıl muhafaza ederım ınsallah cvp alırım sızden ellerınıze saglık gercekten.

    YanıtlaSil
  3. kusura bakmayın bu aralar yogundum yorumunuzu yeni gördüm öncelikle resimler netten alıntıdır ben yapmadım o yüzden topuk konusunda yardımcı olamayacağım ama yapıstırıcı olarak yumurta akı kullanabilirsiniz bir kac gun onceden yapmanız daha iyi olur iyice kurur en azından eger gec kalmadıysam kolay gelsin :)

    YanıtlaSil